Carrer de Circumval·lació, 40, 08241 Manresa, Barcelona

Origens

Història

Després d’un llarg recorregut en restaurants de renom, en Gerard i la seva familia decideixen obrir un nou restaurant a Manresa. El nom de TemPo sorgeix del producte de temporada amb el que treballa en Gerard i del cognom de la familia “Pons”. Vàren decidir de fer un restaurant amb una decoració vintage, tropical i a la vegada, moderna.

 

Els plats de la carta varien constantment i també ofereixen un apartat de suggeriments. Li volen donar especial importància a totes les verdures, hortalisses i bolets dels quals disposem en cada època de l’any. Un punt que també volem destacar es la seva Robatayaki, una brasa de carbó d’alzina on hi cuinem principalment la carn, el peix, el marisc i verdures de temporada.

 

Tots els plats de la carta són elaborats per nosaltres sempre respectant la base d’un bon producte i d’una bona matèria prima.

El nostre Xef

Gerard Pons

Nascut a Manresa (Barcelona), en Gerard, xef del restaurant TemPo, va començar a estudiar cuina a l’any 2010 a l’escola d’Hostaleria i turisme de Sant Pol de Mar.

 

Durant el periode d’estudiant, va realitzar diferents pràctiques a restaurants i hotels de prestigi tals com “La Venta Moncalvillo”1*Michelin (Rioja), “Le Chateau de Beaulieu****” au Restaurant le Meurin **Michelin (França) i a l’hotel Intercontinental & Club Tower***** (Costa rica).

 

Posteriorment als estudis, va començar a treballar a banquets i càterings al “Serrat del Figaró” de la mà del xef Nandu Jubany.

 

Seguidament va treballar al “Restaurant Món” a Sant Benet de Bages com a Cap de cuina. Continuant la seva trajectòria professional, es va tornar a incorporar al Restaurant Aligué de la mà del xef Benvingut Aligué.

 

Després dels coneixements adquirits durant la seva carrera com a estudiant i com a professional, la seva cuina la podem definir com a pura, equilibrada, senzilla i amb sabors ben marcats sempre respectant l’essència de cada producte.

Carrer de Circumval·lació, 40, 08241 Manresa, Barcelona
Reserves: 93 628 98 88
Altres qüestions: info@tempogastrobar.com
Horari
  • Dilluns: Tancat
  • Dimarts: Tancat
  • Dimecres: de 13:15h a 17:00h
  • Dijous: de 13:15h a 17:00h
  • Divendres: de 13:15h a 17:00h i de 20:30h a 00:00h
  • Dissabte: de 13:15h a 17:00h i de 20:30h a 00:00h
  • Diumenge: de 13:15h a 17:00h